Close
Book Your Reservation

06 48 219 419

Hairweaving

Hairweaving

Hairweaving is een snelle en veilige methode om je haar voller en/of langer te maken. Hiervoor gebruiken we haartensen, dit zijn randjes met haar. Na 6 tot 8 weken, afhankelijk van hoe hard uw haar groeit, moet het haar opnieuw worden vastgezet.
We werken met echt haar, of u mag uw eigen haar meenemen.

Inzetmethodes van een hairweaving

1e methode:

Door middel van drie klossen garen die aan de muur bevestigd zijn, worden drie draden naar de scheiding van het haar gespannen. Vervolgens wordt het eigen haar om de draden gewikkeld. Deze methode is zeer fijn, dus geen dikke randen zoals je vaak bij traditionele vlechtmethodes ziet. Deze methode is veilig voor het eigen haar en zeer geschikt voor glad Europees haar.

2e methode:

Deze methode is nog fijner en uitermate geschikt voor vrouwen met zeer dun haar. Na het trekken van een scheiding, wordt er een randje rubber coating aangebracht.
Daarna met met behulp van naald en draad plukjes haar opgenomen en vastgelegd met een speciale steek. Hierdoor ontstaat een randje waar de haartrens aan bevestigd wordt.
De prijs van een hairweaving is afhankelijk van de haar lengte. De exacte prijs kan alleen worden bepaald wanneer u een vrijblijvende afspraak maakt in onze salon. Het haar moet besteld worden en kan na een week bij u worden ingezet. Gangbare kleuren zijn op voorraad.

Prijzen Hairweaving  
Inzetten van 1 haartrens rand 30,00
Just-Beauty Hair incl inzetten per rand ( 3 stuks ) v.a. 225,00

Open chat
1
App
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?
Powered by