Close
Book Your Reservation

06 48 219 419

Merken

Pascaud

Cosmeceuticals, de natuurlijke aanpak van buitenaf
Dit zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking, voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Nutriceuticals, de natuurlijke aanpak van binnenuit
Dit zijn voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Deze natuurzuivere supplementen helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

Lees meer over een Pascaud schoonheidsbehandeling

Sienna-X

Vier jaar op rij is Sienna-X uitgeroepen tot het beste spray-tan product van het Verenigd Koninkrijk. Een brede collectie tanningproducten van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs is wat Sienna-X onderscheidend maakt.

Met het professionele Sienna-X equipment in combinatie met de mooi en egaal bronzende en verzorgende producten van Sienna-X bezorgen wij u het gehele jaar door een fantastisch gevoel.

Lees meer over een Spray Tan

Magnetic

Met meer dan dertig jaar praktische ervaring heeft Magnetic een lijn van absolute topproducten in de markt gezet. Het zijn nagelproducten van hoge kwaliteit.

Marc Inbane

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten.

Open chat
1
App
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?
Powered by